BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ DOĞUMUNUN 105.YILINDA ANIYORUZ PDF Print E-mail
Written by operator1   
Friday, 25 November 2022 07:22

 


 

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğumunun 105.yılında muhteşem hatırasını, muazzez anılarını saygıyla, şükranla ve rahmetle ÜLKÜTEK olarak yâd ediyoruz.

Başbuğ Türkeş, tüm hayatını güçlü bir Türkiye ve Turan ülküsüne hasretmiş, büyük ülkü yolunda milyonlarca genç yetiştirmiş bir dava adamı; cesaretin, feragatin, dirayetin timsali bir kahraman; Türklük gurur ve şuurunun, İslam ahlak ve faziletinin en mümtaz örneğini benliğinde yaşamış ve yaşatmış milli bir lider ve manevi bir önderdi. Bugün bütün Türk Dünyası onu sevgi, saygı, şükran ve rahmetle anıyor.

Rahat uyu Başbuğum! Emanetin emin ellerde! Yolun yolumuz, ülkün ülkümüzdür! büyük öngörünle, direktifinle kurulan Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği ÜLKÜTEK olarak her zaman izinde olacağız.

RAHAT UYU BAŞBUĞ'UM!

Vatana, millete, milletin değerlerine Türklüğe karşı çıkan hainlere her zaman haddini bildirerek gerekli cevabı veren Başbuğumuz, aynı zamanda demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini savunmuş, emeği üstün tutmuş, mazlumun yanında, zalimin karşısında durmuş, hiçbir kimliği ötekileştirmemiş, her inanca saygıyı esas bilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti'nin her ferdini ayrımsız kucaklamıştır. Vefatından sonra da fikirleriyle devlet ve millet hayatımıza ve bütün Türk dünyasına tesir eden, gönül dünyamızı aydınlatan yüce bir değerdir. Ne mutlu O'nu anlayana, ne mutlu O'nun yolundan yürüyenlere.

Ne mutlu Türküm diyene.

 

 
bayrak2.gif

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Anket

Sitemizin son hali hakkındaki görüşünüz:
 

Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!