MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN YAŞAR YILDIRIMI ZİYARET ETTİK PDF Print E-mail
Written by operator1   
Saturday, 13 July 2024 18:23

12 Olağan Genel kurulda seçilen Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar YILDIRIM Genel kurul sorası ziyaret edilmiştir.

Ziyarete Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Genel Merkezi Dernek Genel Başkanımız Reşat Reha DİLEK'İN Başkanlığında Ülkü tek Ankara Şube Başkanı Hasan ŞİŞMAN Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Kutluay ATAŞ, Fatih Mehmet KILIÇ, Adnan ERDEM, Ömer Ramazan TAŞKIN ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Orhan ÖZTÜRK , İbrahim YAMAN ve Erol SARIKAYA katıldılar.

Reşat Reha DİLEK Genel Başkan yardımcısı Sayın Yaşar YILDIRIM’A  heyettekileri tanıtarak yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

MHP Genel Başkanı yardımcısı Yaşar YILDIRIM ÜLKÜ TEK’in kendileri ve Ülkücü Camia için ayrı bir önemi olduğunu belirtip, Yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerini ilettiler. ÜLKÜTEK Yönetimine ve çalışmalarına her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. 

 

Last Updated ( Wednesday, 17 July 2024 20:21 )
 
bayrak2.gif

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Anket

Sitemizin son hali hakkındaki görüşünüz:
 

Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!