ÜLKÜTEK GENEL MERKEZİNİN 12. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI Print
Written by operator1   
Saturday, 13 July 2024 17:28

Ülkücü Teknik Elamanlar Derneği Genel merkezinin 12. Olağan Genel Kurulu 29 Haziran 2024 Cumartesi günü dernek genel merkezinde yapılmıştır. Toplantı ÜLKÜTEK Genel Başkanı Semih ÇEYİZ tarafından açılmıştır. Genel Kurul Başkanlık Divanına ÜLKÜTEK Ankara Şube Başkanı Hasan ŞİŞMAN, Ahmet ÇAVUŞOĞLU ve Yalçın BORAN oy birliği ile seçilmişlerdir. Divan Başkanı, Atatürk ve Şehitler için yapılan saygı duruşundan sonra gündem konularını görüşmeye açmış, Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları görüşülerek yapılan oylamayla aklanmış yeni Yönetim ve Denetim Kurulları asıl ve yedek üyeleri seçilmiştir.

Yeni dönem için seçilen ÜLKÜTEK Genel Merkezi Yönetim Kurulu ilk toplantısında Genel Başkanlığa Reşat Reha DİLEK’İ seçmiştir. Seçilen Yönetim Kurulu aşağıda verilmiştir.

ÜLKÜTEK GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Reşat Reha DİLEK

Kutluay ATAŞ

Erdal ÇALIKOĞLU

Fatih Mehmet KILIÇ

Ö. Kürşad SOYSAL

Ahmet ÇAVUŞOĞLU

Kenan TEKTEMUR

Adnan ERDEM

Ömer Ramazan TAŞKIN

 

ÜLKÜTEK Genel Başkanı Semih ÇEYİZ Derneğin bu dönemde karşılaştığı zorlukları dile getirerek yapılması gerekenler konusundaki düşüncelerini delegelere ve üyelere aktarmıştır

Genel Kurula eski ve yeni ÜLKÜTEK Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, ÜLKÜTEK Ankara Şube Başkanı Hasan ŞiŞMAN ve Şube yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ÜLKÜTEK Şube Başkanı Mustafa BAYER ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak ÜLKÜTEK Şube Başkanı Saruhan ÇINAR ,Eskişehir ÜLKÜTEK Şube Başkanı Ramazan ÇETİN ve ÜLKÜTEK üyesi delegeler katılmıştır.

Ülkütek İstanbul Şube başkanlığınca yayınlanan dergi katılımcılara dağıtılmıştır.

ÜLKÜTEK faaliyetleri konularında geçmiş dönemde yapılanlar ve sorunlar ve gelecekte yapılması gerekenler Genel Kurulda istişare edilmiştir.

Reşat Reha DİLEK ’in yeni seçilen Yönetim Kurulu adına yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Divan tarafından Yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilenerek Genel Kurul sonuçlandırılmıştır.

ÜLKÜTEK Genel Merkezi olarak Genel Kurula katılarak katkıda bulunan tüm üyelerimize Genel Kurulumuza çelenk gönderen Milliyetçi Hareket Partisi Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar YILDIRIM’A teşekkür ediyoruz.

Yeni seçilen yönetimin Ülkemize, Türk dünyasına ve Derneğimize hayırlı hizmetler yapmasını diliyoruz.

Seçimlerden sonra Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in kabri ziyaret edilmiş. MHP Genel Merkezi ziyaret edilerek MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL ziyaret edilerek derneğin yayınları kendisine takdim edilmiştir.